Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa190
mod_vvisit_counterTegnap245
mod_vvisit_counterEz a hét1401
mod_vvisit_counterMúlt hét1572
mod_vvisit_counterEz a hónap4279
mod_vvisit_counterMúlt hónap7984
mod_vvisit_counterÖsszesen602501

Ma: 2020. szept. 19.

A múlt héten még fürödtek a fadd-dombori holtágban, a megye egyik legnépszerűbb üdülőterülete azonban már újra csendes, véget ért a nyári szezon.

? Az idei nyaralási szezon remekül sikerült ? vélekedett Wusching Gábor, a faddi kommunális cég, a Fatodi Kft. ügyvezetője, az Együtt Domboriért Egyesület elnöke. Ezen a nyáron rekordszámú vendég látogatta meg Domborit, az ingyenes strandokat.

A legtöbben a környező településekről érkeztek, hétköznap délutánonként is, munka után a holtág vizében keresve enyhülést a forróságban. Ezúttal is kulcskérdés volt tehát a víz minősége és mennyisége, ami nem is okozott csalódást: a folyamatos kánikula és csapadéknélküliség ellenére sem a baktériumokkal, sem a vízszinttel nem volt gond.

A különféle rendezvények ugyancsak sok embert vonzottak, úgy a sárkányhajó, a kajak-kenu, illetve a triatlon versenyek, mint a neves könnyűzenei együtteseket is felvonultató július végi nyári fesztivál.

A rendezvények idején sokan vették igénybe a kereskedelmi szálláshelyeket is, bár erről pontos összegzés még nincs. Az idei dombori nyár sikeréhez az is jelentős mértékben hozzájárult, hogy szinte szúnyogmentes volt az ez évi szezon.

 

Forrás: TEOL

Ma 2020. szeptember 19., szombat, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról