Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa99
mod_vvisit_counterTegnap243
mod_vvisit_counterEz a hét623
mod_vvisit_counterMúlt hét2075
mod_vvisit_counterEz a hónap3326
mod_vvisit_counterMúlt hónap6746
mod_vvisit_counterÖsszesen593564

Ma: 2020. aug. 12.

Elkészült a Dombori - Keselyűs - (Szekszárd) kerékpárút a Duna töltésen! Lehetővé vált, hogy biztonságosan, szép természeti környezetben másfél óra alatt Szekszárdról átkerekezzünk jó minőségű aszfaltos úton Fadd-Domboriba.

Az út várhatóan kedvelt lesz, sokakat késztet majd a nyáron, hogy a fülledt, zsúfolt busz vagy a drága autózás helyett kerékpárra pattanjanak és úgy tekerjenek el fürödni Domboriba.

 

 

Már a szeptember végi szombati napon sok kerékpárossal találkoztunk, pedig az út hivatalos megnyitása valószínűleg még nem volt meg (híradást sem lehetett róla találni...) - erre főként azért lehet következtetni, mert tesztutunk elején, a Dombori út - Duna töltés sarkánál a vízügyes épületnél lévő kerítést még mindig, mindkét oldalon lánccal lezárva találtuk... (ez a brutális kerítés hosszú idők óta idegesíti a kerékpárosokat, hiszen elvágja a gáton történő utazást, csak nagy kerülővel, ingoványos úton lehet kikerülni a kb. 100 méter elzárt részt) Remélhetőleg ezt is hamarosan elbontják (átteszik a kerítést párhuzamosan az úttal) és akkor végre szabaddá válik a kerékpározás a teljes szakaszon.

B.G.

KÉPTÁR

Ma 2020. augusztus 12., szerda, Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról