Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa25
mod_vvisit_counterTegnap155
mod_vvisit_counterEz a hét622
mod_vvisit_counterMúlt hét1207
mod_vvisit_counterEz a hónap483
mod_vvisit_counterMúlt hónap3778
mod_vvisit_counterÖsszesen614678

Ma: 2020. dec. 04.

Fülöp János polgármester fejlesztési terveik közül kiemelte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban beadott pályázataikat. Így a Tolnával közös Tolna-Dombori-Fadd kerékpárút projektet és az egészségház építését.

Fadd a megyei önkormányzattal konzorciumban közel 138 milliós fejlesztést hajtana végre Fadd-Domboriban szintén TOP forrásból. A strandokat és a kiszolgáló épületeket teljesen felújítanák, hiszen ezek az 1970-es években készültek, és azóta csak kisebb beruházások történtek, a tervezetthez hasonló átfogó megújítás nem. Mivel vihar idején a szél rengeteg homokot elvitt, az elképzelés szerint megszűntetnék a homokos fövenyt, és a part menti területen térköveznének. Beljebb maradna a fű és a fák, ám átgondolt terv szerint újraparkosítanák a strandot. A partra ledes közvilágítás is készülne. Az 1-es strandon játszóteret alakítanának ki, a 2-esen fitnesz eszközöket telepítenének, itt a foci pálya mellett strandröplabda pálya is várná a sportolni vágyókat. Mivel sokan kerékpárral érkeznek Fadd-Domboriba, nem kérdés, hogy szükség van kerékpártárolóra.

 

A központi strandon elavult a vizesblokk, ezt renoválni kell, csakúgy, mint a parkolókat, melyek rossz állapotban vannak. 1975-ben alakult az üdülőtelepen önálló gondnokság, épülete szintén felújításra szorul. Fülöp János abban bízik, hogy az üdülőközönség megelégedésére fejleszthetik az üdülőtelepet.

 

TEOL 2016.12.22.

Ma 2020. december 04., péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról