Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa178
mod_vvisit_counterTegnap205
mod_vvisit_counterEz a hét1144
mod_vvisit_counterMúlt hét1572
mod_vvisit_counterEz a hónap4022
mod_vvisit_counterMúlt hónap7984
mod_vvisit_counterÖsszesen602244

Ma: 2020. szept. 18.

Fülöp János polgármester fejlesztési terveik közül kiemelte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban beadott pályázataikat. Így a Tolnával közös Tolna-Dombori-Fadd kerékpárút projektet és az egészségház építését.

Fadd a megyei önkormányzattal konzorciumban közel 138 milliós fejlesztést hajtana végre Fadd-Domboriban szintén TOP forrásból. A strandokat és a kiszolgáló épületeket teljesen felújítanák, hiszen ezek az 1970-es években készültek, és azóta csak kisebb beruházások történtek, a tervezetthez hasonló átfogó megújítás nem. Mivel vihar idején a szél rengeteg homokot elvitt, az elképzelés szerint megszűntetnék a homokos fövenyt, és a part menti területen térköveznének. Beljebb maradna a fű és a fák, ám átgondolt terv szerint újraparkosítanák a strandot. A partra ledes közvilágítás is készülne. Az 1-es strandon játszóteret alakítanának ki, a 2-esen fitnesz eszközöket telepítenének, itt a foci pálya mellett strandröplabda pálya is várná a sportolni vágyókat. Mivel sokan kerékpárral érkeznek Fadd-Domboriba, nem kérdés, hogy szükség van kerékpártárolóra.

 

A központi strandon elavult a vizesblokk, ezt renoválni kell, csakúgy, mint a parkolókat, melyek rossz állapotban vannak. 1975-ben alakult az üdülőtelepen önálló gondnokság, épülete szintén felújításra szorul. Fülöp János abban bízik, hogy az üdülőközönség megelégedésére fejleszthetik az üdülőtelepet.

 

TEOL 2016.12.22.

Ma 2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról