Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa44
mod_vvisit_counterTegnap134
mod_vvisit_counterEz a hét44
mod_vvisit_counterMúlt hét1015
mod_vvisit_counterEz a hónap1109
mod_vvisit_counterMúlt hónap2563
mod_vvisit_counterÖsszesen628464

Ma: 2021. ápr. 12.

A sok csapadék miatt felázott talajra a munkagépek nem tudnak rámenni, így a dombori közcélú csónakkikötő építése átmenetileg szünetel ? tudtuk meg Wusching Gábortól, a Fatodi Kft. ügyvezetőjétől.


A dombori csónakkikötő építésére a faddi önkormányzat cége, a Fatodi Kft. 5,2 millió forint pályázati támogatást nyert. A létesítményt a régi csónakkikötő helyén, a Dunasoron, a teniszpályával átellenben alakítják ki. A mintegy nyolcmillió forintos beruházás során többek között szabadtéri csónaktárolót, fedett kajak-kenu tárolót építenek, a parton zúzott köves, sorompókkal ellátott szervizutakat és parkolókat is kialakítanak.

 

A kikötő medencében közel ötven méter hosszú, másfél méter széles új stéghez lehet majd kötni a ladikokat. Az ügyvezető elmondta, hogy a tereprendezés egy részét már elvégezték, kiszedték a fatuskókat, két oldalán kikotorták a kikötői öblöt. A régi stég oszlopainak egy részét is kivették, az új víziállást pedig legyártották. Egyelőre azonban várni kell, hogy a föld szikkadjon és a gépek tudjanak mozogni a parton. Wusching Gábor bízik benne, hogy június közepére elkészül a kikötő.

Ma 2021. április 12., hétfő, Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról